• Overview
  • Trip Outline

Aktiv familieferie i Silkeborg med masser af oplevelser og aktiviteter og ophold på Vejlsøhus Sport & Outdoor Hotel.

Kan bookes fra 29. maj til 1. september 2021. Fri ankomst og afrejse.

Silkeborg og Søhøjlandet er kendt for noget af Danmarks flotteste natur. Samtidigt finder du her de reneste badesøer og store turistattraktioner som Himmelbjerget, hjuldamperen Hjejlen, Den Gamle By, Moesgaard Museum, AQUA og meget meget mere. Perfekt til en aktiv sommerferie.

Læs mere her 

Hotel og indkvartering

Vejlsøhus Sport & Outdoor hotel ligger midt i naturen og alligevel centralt i Silkeborg. Her starter vandrestierne og MTB-sporene lige uden for døren, og der er kun ca. 900 m til byens bedste badesø.

Værelserne er individuelt indrettede og af forskellig størrelse. Der er både enkelt-, dobbelt- og familieværelser. På de største værelser kan der med opredning, være op til 6 personer. Enkeltværelser mod tillæg. På alle værelser er der eget bad og toilet med hårtørrer samt TV, el-kedel og gratis WiFi. Der er gratis parkering ved hotellet. Ophold inkluderer morgenmadsbuffet. Fra hotellets restaurant, lounge og terrasse er der udsigt over AQUA Akvarium og Dyrepark, hvortil der er fri adgang. Det er muligt at tilkøbe 2-retters aftenmenu (Specialpris indtil 1 måned før ankomst). Silkeborg gågade og havnen ligger kun ca. 1500 m fra hotellet. Hotellet har ”Bike Pit” med værktøj, luft, og mulighed for vask af cykel/MTB. Desuden er der aflåselig cykel-parkering.

Vejlsøhus Sport & Outdoor Hotel, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg, Tlf: 89212121

Læs mere om hotellet her: https://www.vejlsoehus.dk/da-dk/sport-outdoor

No details found.