• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Skiklubben Hareskov for at kunne deltage

BSI 1 & 2 kursus i samarbejde m. DDS, i Hemsedal, uge 50 – undervisning 7 dage.

Den Danske Skiskole og skiklubbernes træningsfællesskab “Ski Sport Denmark” er gået sammen om at udbyde BSI1 & 2 kurser i uge 50, målrettet unge mennekser i alderen 16-23+ år.

BSI kurserne vil være et 7 dages træningsforløb med undervisning i egenfærdighed, skolesving og teori, samt afsluttende eksaminer, faciliteret af DDS’s egne uddannere.

Skiklubben Hareskov står for at udbyde turen, men den er åben for alle som er medlem af en dansk skiklub v. oprettelse af et gæstemedlemsskab til 75 kr. – gratis for unge under 18 år.

Vi forventer at oprette 2 BSI1 og 2 BSI2 hold, men vi vil udvide afhængig efterspørgslen. Der kan være 8 deltagere på hvert hold.

Målgruppe Alle unge mennesker i alderen 16-23+ år som er interesseret i at starte sin instruktøruddannelse eller komme videre med denne – BSI1 & 2 kursister.
Skitræning Undervisningen vil blive faciliteret af DDS uddannere – kurset varer 7 dage
Rejseperiode 12 – 19 december 2021
Ophold/transport Vi bor i lejligheder tæt på pisterne og alle lejligheder er udstyret med køkken og flere soveværelser / for BSI deltagerne er transport i bus indeholdt i prisen, andre deltager kan tilkøbe bustransport.

Læs mere her

No details found.