• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Odense Skiklub for at kunne deltage i turen

Hafjell 2023
ski – tradition – skiklub

Odense Skiklub
3 dage fra den 8.- 12. marts 2023
Uge 10
Bus – Hytte – Forplejning – Liftkort – Træning

Odense Skiklub er klar med den korte alpintur til Hafjell i 2023. Turen har Ruby Rejser som arrangør, så rejsen er omfattet af Rejsegaranti-fonden.
Turen er en træningstur for alle aldersklasser uanset skimæssige færdigheder.

Lær at stå på ski. Bliv bedre på ski. Puds formen af samtidig med at du nyder 3 dage med godt skiløb og hyggeligt samvær. Nyd gode venners selskab, lær
nye at kende eller slap af med familien. Forkæl dig selv eller måske børnebørnene, samtidig med at skiløbet forbedres. Dygtige trænere hjælper.
Alt det bedste fra en uge-tur, er igen forsøgt samlet på bare 3 skidage.

Undervisning
Træning/undervisning er tilrettelagt på alpine ski. Børn undervises fra de er 6 år (de skal kunne indgå i skiskoleundervisning og selv klare toiletbesøg mm.).
Undervisning er inkluderet i prisen.
Det tilstræbes, som altid, at medbringe et team af vores dygtige danske instruktører.

Deltagelse i turen kræver medlemskab af Odense Skiklub. Hvert enkelt familiemedlem skal være oprettet særskilt som medlem.
Medlemskab af Odense Skiklub tegnes via www.odenseskiklub.dk

Medlemmer af andre skiklubber under Danmarks Skiforbund kan også deltage, det kræver tilmelding som ”søsterklub”, se nærmere ved tilmelding.

Ved tilmelding betales det fulde beløb, svarende til et deltagerantal på 50. Ved færre end 50 deltagere skal der desuden betales en 2. rate som beskrevet
ovenfor.

Læs turbeskrivelsen her

Book turen her

No details found.