• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Roskilde Skiklub for at kunne deltage

29. januar – 3. februar 2022

Vores langrendsskitur er planlagt i perioden 31. januar – 3. februar , da der afholdes World Cup Biathlon i området, og det derfor ikke er muligt at få hotelophold i området, og der er begrænset adgang til spor i perioden for afholdelse af konkurrencer.

Vi vil i år tilbringe det meste af tiden i Dobbiacio, hvorfra der udgår mange gode langrendsspor.  Vi kommer primært til at bevæge os i Unesco Verdensarvs områder med stor natur og overnatning på enten 3 eller 4-stjernet hoteller.

Vi vil først planlægge dagsruter ved ankomst, da vi på denne måde kan løbe på de absolut bedste spor. Som udgangspunkt er dagens langrends distance cirka 15 til 30 km, men dette aftales dag for dag.

Da vi har 3 overnatninger samme sted og lige i hjertet af langrends/ biathlon området, vil det være muligt at tilkøbe undervisning og leje udstyr, hvis man ønsker dette.

Samtidig med tilmeldingen angives, hvorvidt man ønsker ski undervisning eller ej. Og husk, der er classic (det vi løber ) og skating. Så skal der prøves noget nyt eller forbedre det, man allerede kan – det er op til den enkelte?
Under alle omstændigheder, hvis undervisning ønskes, oplys venligst hvilken stil, der skal undervises i. Ved skating kræver det leje af udstyr, som også sker på stedet.

Personligt vil jeg forsøge mig med undervisning i skating teknik.

Hvis man ønsker at løbe på ski fra Cortina til hotellet på ankomstdagen, skal man rejse i skitøjet.
Det er en meget smuk tur og kan klart anbefales.

Programmet er som følger:

  • 29-01-2021 – Afhentning i Venedig lufthavn med transfer til Cortina / Dobbiacio.
  • 29-01 til 01-02 – Indkvartering på hotel Sonne, i Dobbiacio, i dobbeltværelse med halvpension.
  • 01-02 til 03.02 – Indkvartering på Hotel Bad Ratses, i Seiser Alm, i dobbeltværelse med halvpension.
  • 03-02-2021 – Transfer til Venedig lufthavn og afrejse kl. 14.55.

Deltagerne skal selv købe flybillet.

Læs mere her

No details found.