Fredag til søndag med maksimalt skiløb, hygge og udfordringer i St. Moritz området i Schweiz. Denne tur byder mulighed for tre dage på sne og deltagelse i La Diagonela, som også er seedningsløb til Vasaløbet og Birkebeinerrennet

Turen dag for dag:

Fredag d. 21. januar – afgang med fly kl. 7.55 fra Kastrup til Zürich, derfra videre med tog til Pontresina.

Forventet ankomst til vores hotel kl. 15.00. Mulighed for skiløb resten af dagen.

Lørdag d. 22. januar – kl. 9.00 mulighed for deltagelse i La Diagonela. Skiløb fra Pontresina til Zuoz – retur med tog.

Søndag d. 23. januar – skiløb indtil ca. kl. 14.30. Derefter tog og fly med hjemkomst kl. 22.15.

NB. Turen kan også gennemføres med tog fra Københavns Hovedbanegård til Zürich. I så fald er der afgang torsdag d. 20. januar ca. kl. 19.00. og hjemkomst mandag d. 24. januar ca. kl. 10.00. Skriv i tilmeldingen om du ønsker tog eller fly til Zürich.

Sådan skal vi bo:

Vi bor på et hotel i Pontresina, som er langrendscentrum i Schweiz. Dette er også herfra La Diagonela begynder lørdag morgen. Vi bor i udgangspunktet i dobbeltværelser. Der er adgang til sauna, spa, internet ovs. på hotellet. Tjek Hotel Müller Pontresina (hotel-mueller.ch)

Dette er inkluderet i prisen:

Tog Zürich-Pontresina tur-retur

Transport Pontresina station – hotel

Hotelovernatning i Pontresina centrum

Halvpension på hotellet, dvs. to gange morgenmad og to gange aftensmad (4-retters)

Adgang til socialt fællesskab på facebooksiden: Turbotur med Københavns Skiklub – La Diagonela, d. 21-23/1 2022 | Facebook

Her vil der komme yderligere opslag, billeder m.v. om turen. Anmod om indmeldelse, når du har betalt for turen.

Dette skal du selv betale og sørge for:

Fly: SAS: Kbh. – Zürich kl. 7.55 d. 21. og kl. 20.25 retur d. 23. Pris pr. oktober ca. 1.600 kr. husk at bestille med skiforbundets kode, så får man to stk. bagage med i prisen (den ene kan bruges til ski) samt gratis annullering, navne- og flyændring. Dette er en rigtig god ordning.

Tog: København – Pontresina. Bestil gennem DSB, pris ca. 1.100 kr.

Tog fra Zuoz til Pontresina efter La Diagonela. Pris ca. 36 kr.

Startnummer til La Diagonela. Pris 550 kr. indtil 1. november, derefter 690 kr. Mindre pris hvis man løber kortere distance end 55 km.

Andre måltider end på hotel samt drikkevarer. Pris har du selv indflydelse på ??

Læs mere og tilmeld dig turen her