• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Skiklubben Hareskov for at kunne deltage.

Skiklubbens uge 12 tur til Sälen er for familierne, der har børn og unge på alle niveauer, som elsker skiløbet!

Sälen er et fantastisk skiområde for nybegyndere og børn, med suveræne muligheder for dem, der er ved at lære at stå på ski. Men når det er sagt, så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med off-piste muligheder, flere parkmuligheder og Sveriges stejleste pister Väggen på Hundfjället.

Ønsker man at udvikle sit skiløb, er Sälen den perfekte destination, fordi sneforholdene og pisterne altid er i top. De svenske fjelde byder på perfekte sneforhold, velpræparerede pister og hyggeligt samvær i fjeldhytterne.

Turen bliver arrangeret i samarbejde med klubbens skiteam, hvilket sikrer undervisning i top fra engagerede instruktører, der ved, hvordan man kombinerer sjov på pisten med udvikling af skifærdigheder. Samarbejdet betyder også, at turen har smag af konceptet “vi går til ski”, som skiteamet har haft kæmpe succes med.

Børneundervisningen vil blive varetaget af instruktører fra klubben, som har en legende tilgang til det at stå på ski. Der vil for de mindste og alle begyndere være fokus på at komme godt i gang med skiløbet, på en måde der skaber glæde og fællesskab.

Turen giver også mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af ski niveau) kan få heldagstræning med skiteamets unge klubløbere. Skiteamet byder altid nye godt velkommen, og det er utroligt, hvor meget skiløbet kan rykke med heldagstræning og det rigtige udviklingsmiljø.

Denne tur er en god mulighed for familien med børn på forskellige skiniveauer at komme afsted sammen, men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.

Der er mulighed for at tage en tur i Eventyrbadet i Experium, som vores hytter ligger lige ved siden af. Her er vandrutsjebaner, bølger, udendørs pool, boblebade, indendørs surfing og meget mere. Prøv eventyrbadets action fyldte vandrutsjebaner eller prøv kræfter med indendørs surfing på en maskine, der skaber de perfekte surfforhold. Sving, snur, hop og bliv ét med bølgerne! For et langsommere tempo og afslapning er der bassiner med bobler og massagestråler. Du kan også slappe af i det 37 grader varme udendørsbassin, mens sneen falder fra himlen. Til de allermindste er der bassiner med en vanddybde mellem 10 og 80 centimeter. Der er også en roligere vandrutsjebane for de yngre. Se mere på hjemmesiden

Målgruppe Familier med børn (+4 år), erfarne løbere, Skiteam, Youthteam og Raceteam.
Skitræning 3 timer hver formiddag mandag til fredag.
Rejseperiode 19 til 26 marts 2023
Ophold/transport Vi bor i hytter tæt ved pisten – turen er kør selv.

Instruktion og aktiviteter

Der er undervisning 3 timer om dagen 5 dage fra mandag til og med fredag. For de øvede 6 – 16 årige vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag.

De helt små fra 3-4 årige og letøvede får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De allermindste kan have svært ved at klare 3 timers undervisning, og det kan derfor efter instruktørens vurdering være nødvendigt at reducere undervisningen til 1,5 time. Idet tilfælde må forældre være indstillet på at skulle hente deres børn før tid.

De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god og differentieret undervisning med lige så meget skiglæde af engagerede instruktører.

Læs mere her

Tilmelding

No details found.