• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Skiklubben Hareskov for at kunne deltage.

❄❄ Påsketur med høj snesikkerhed ❄❄ Uge 14, Sölden, Østrig 🐣
🎿Skitur i Påsken for familier med børn og unge fra 6 år samt medlemmer der ønsker sig et stort snesikkert område 💑👪👬.
Vælg imellem kør selv 🚘 bus 🚌 eller fly ✈

Med 2 gletsjere og skiløb op til 3.340 m.o.h. er snesikkerheden meget høj i Sölden. I Sölden´s skiområde er der knapt 150 km. pister, men med det nye Ötztal Super Skipass (inkluderet) får man adgang til 361 km. pister i hele dalen.

På hovedgaden ligger Riders In (det tidligere Hotel Tyrol), hvor vi skal bo. Her er opholdet med ½ pension, og hotellet har både wellness-område og indendørs swimmingpool.  Vi råder over 50 pladser på denne tur.

Målgruppe Mindre klubtur rettet mod med familier med børn og unge i skolealderen fra 6 år, der ønsker at bo på et hotel med gode faciliteter og et stort snesikkert skiområde. Voksne uden børn, der ønsker et stort skiområde er også velkomne på turen.
Skitræning Undervisning er med klubben egne instruktører, og foregår i fem dage á tre timer fra niveau letøvet (primært børn) og op til ekspert (primært voksne).
Rejseperiode Ophold i 7 nætter fra lørdag den 1. april til lørdag den 8. april 2023
Ophold/transport Hotel med ½ pension. Transport med bus eller egen transport.

Instruktion og aktiviteter

15 timers undervisning i alpint skiløb med klubben skiinstruktører er inkluderet i prisen. Der vil være 3 timers undervisning om formiddagen på 5 af ugens dage, typisk kl. 9 om morgen, og mødes alle sammen igen et aftalt sted i området, hvor de mindste hold kan komme sikkert hen.

Stor motivation, højt humør og den rette indstilling giver en stejl indlæringskurve. En af dagene vil være en temadag, hvor der kan vælges mellem f.eks. race, pukkel, park, teknik, kortsving, skovleg, etc., afhængig af ønsker og forholdene samt muligheder for de enkelte hold. For børn og ungdom er der planlagt undervisning fra letøvet til erfaren, og for voksne er der planlagt  undervisning fra øvet til ekspert. Holdene tilpasses dog den endelige sammensætning af deltagere.

Læs mere her

Tilmelding

No details found.