• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund for at kunne deltage.

UGE 3/4 – BRANÄS I SVERIGE – BILLIGE 4,5 DAGE FOR BØRNEFAMILIER

Venteliste –

Skiglæde – skiglæde – skiglæde
Billig skitur, som er åben for alle, men med særligt fokus på de mindre børn og begyndere. Også begyndersnowboard.

Turen henvender sig også til familier med skiløbere på forskellige niveauer. Her handler det om skiglæde, skiglæde og skiglæde.
4 ½ skidage i børne- og begyndervenligt terræn, med kort transporttid og masser af undervisning. Der er selvfølgelig undervisning for alle.

Vi bor i Ski Lodge ved foden af bakken ved børne/begynderområdet – ski in/ski out og har i år booket hele logden med plads til 200 deltagere.

Målgruppe Familier med børn (+3 år), undervisning for alle niveau’er, også nybegynder og ekspert. Og snowboard.
Skitræning Der er undervisning 3 timer om formiddagen lørdag, søndag og mandag. For de 3- og 4-årige fordelt på 1 ½ time undervisning og 1 ½ (sne)børnehave med vores egne børnepassere.
Rejseperiode Fredag d. 19.01.2024 til onsdag 24.01.2024
Ophold/transport Bus med mulighed for kør-selv. Vi har booket hele Ski Lodge – lejligheder.

INSTRUKTION OG AKTIVITETER
Der er undervisning 3 timer om formiddagen lørdag, søndag og mandag. For de 3- og 4-årige dog kun 1 ½ time (mere kan de ikke holde til). Til gengæld har vi barnepassere/legevoksne med, der laver aktiviteter indenfor, når de små får brug for en pause.

De helt små og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde.

Læs mere og tilmeld dig her

No details found.