• Overview
  • Trip Outline

La Diagonela, Schweiz, tre unikke dage i uge 3

Du skal være medlem af en dansk skiklub for at kunne deltage.

Turen dag for dag:
Fredag d. 20. januar – afgang med fly kl. 7.55 fra Kastrup til Zürich, derfra videre på unik (UNESCO verdensarvs) togrejse til Pontresina.

Forventet ankomst til vores hotel kl. 14.30. Mulighed for skiløb resten af dagen.

Lørdag d. 21. januar – kl. 9.00 mulighed for deltagelse i La Diagonela (55 km, 27 km eller 11 km). Skiløb fra Pontresina til Zuoz – retur med tog. Wellness og gourmet på hotellet efter løbet.

Søndag d. 22. januar – skiløb indtil ca. kl. 14.30. Derefter tog og fly med hjemkomst kl. 22.10.

Om La Diagonela
Dette er et unikt løb i Engadin-dalen: hård som Birkebeinerrennet, spektakulært som Marcialonga og i en højde som ingen andre løb (1.800 moh).

De allerbedste vil også være til stede, da løbet er en del af verdenselitens pro tour. Det plejer at give ekstra stemning og opmærksomhed omkring løbet. Og så er der næsten solgaranti, da solen i dette område i gennemsnit skinner 6 ud af ugens 7 dage. Læs yderligere løbsbeskrivelse på langrenn.com

Der er tre distancer, som man kan tilmelde sig: 55 km., 27 km. og 11 km. Alle slutter i Zuoz. Kun klassisk teknik. Se: La Diagonela – La Diagonela

Dette skal du selv betale og sørge for:
Fly: SAS: Kbh. – Zürich kl. 7.55 d. 20. og kl. 20.20 retur d. 22. Pris pr. september er ca. 1.900 kr. husk at bestille med skiforbundets kode, så får man to stk. bagage med i prisen (den ene kan bruges til ski) samt gratis annullering, navne- og flyændring. Dette er en rigtig god ordning.

http://www.skiforbund.dk/sas-sportsrejser/

Andre måltider end på hotel samt drikkevarer. Pris har du selv indflydelse på ??

Aflysning
Denne tur er arrangeret af KS og er ikke dækket af Rejsegarantifonden. Det er derfor vigtigt at du selv har styr på din rejseforsikring.

Du kan dog forvente, at en del din betaling til KS kan refunderes ved afbestilling, da vi har gode afbestillingsaftaler med hotellet i Pontresina og togselskabet.

Deltagere fra Holte Skiklub:
Tilmelding og betaling til Bjarne.W.Rasmussen@outlook.dk inden den 15. november.

Medlemmer af andre skiklubber skal sende en mail til Jens Winther kasserer@ks-ski.dk .

Turansvarlig:

Jens Winther kasserer@ks-ski.dk 

Læs mere om turen her

No details found.