• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Aarhus Skiklun for at kunne deltage.

BILLIG FAMILIETUR (+3 ÅR) FOKUS PÅ BØRNEUNDERVISNING OG ALPIN SKISPORT

TRÆNING SAMT SJÆLLANDSKREDSMESTERSKABER

OBS: Tilmeldingsfrist 15/10 2022

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at havde det sjovt, udvikle sine færdigheder, blive gode skiløbere og dyrke skiløbet som en sport. Turen er også for de alpine skiløbere der ønsker træning og deltagelse i Sjællandskredsmesterskaberne.

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt, så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber – både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister.

Skiglæde og Skisport er i fokus, og på denne tur er der mulighed for, at de øvede skiløbere (rød piste), børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med SkiSportDanmarks unge klubløbere, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne får fokus på at komme godt i gang på skiene.
For de helt små nybegyndere (3-6 årige) er det muligt at få gratis skileje, liftkort og rabat på træningen, hvis dette bestilles før d. 10. oktober.

Undervisningen af nybegyndere og letøvede vil blive varetaget af engagerede instruktører fra Trysilguiderne, som har en legende tilgang til det at stå på ski. Og de helt små børn fra 3 til 4 år vil komme i en særlig skibørnehave, hvor tiden er opdelt i 50% skiskole og 50% leg og hygge både inden og udendørs.

Målgruppe
Turen retter sig mod familier med børn og unge, som har forskellige skifærdigheder og som ønsker differentieret undervisning. For de øvede børn og unge tilbydes
heldagstræning med ski- youth- og raceteam, og der vil være mulighed for deltagelse i Sjællandskredsmesterskaber.

Skitræning
3 timer hver formiddag mandag til fredag. OBS Børn 3-4 år får 1,5 times dedikeret undervisning af Trysilguiderne og 1,5 time “skibørnehave” mens mor, far og søskende er på skiskole. For de øvende (rød pist) 6 – 16-årige, vil det være muligt at tilvælge heldagstræning med skiteamet, hvor der er undervisning både formiddag og eftermiddag. Rejseperiode Søndag den 15. jan. til søndag den 22. jan. 2023

Ophold/ Transport
Hytter tæt ved liften. Transport med egen bil.

Hent turbeskrivelsen her

Tilmelding og betalingsbetingelser:
1: Mail til annkathrine.sindby(at)gmail.com med fl.g. oplysninger: navn, fødselsår, mail, telefonnummer samt skiniveau
2: Depositum kr. 1000 pr. deltager indbetales senest 15. oktober til AaS konto reg.: 1551 konto: 6695892. Ved betaling angives: ”uge50KarlSkrans” (Hvis man hedder Karl Skrans).
3: Restbeløb opkræves ultimo november.

Kontaktpersoner
Aarhus Skiklub’s turledere:
– Ann Kathrine Sindby: 25344618, annkathrine.sindby(at)gmail.com
– Jakob Gram Carlsen: 4141232

 

No details found.