Du skal være medlem af Skiklubben Hareskov for at deltage

Træningslejr med indoor ski og sociale aktiviteter

I slutningen af skoleferien planlægger vi en træningstur til Snow Valley i Belgien. Turen er målrettet de Erfarne Skiløbere fra 8 år der ønsker fokus på port træning.
Vi har 2 træningsslots af 2 timer hver dag, resten af tiden vil blive brugt på barmarkstræning, sociale aktiviteter, boldspil, og hvad vi ellers kan finde på. Vi bor på Hotel De Watermolen (https://de-watermolen.com/), hvor der god mulighed for at lave barmarkstræning, gå i svømmehal osv.

Erfarne Skiløbere fra 8 år der ønsker fokus på porttræning
Skitræning 2 træningspas af 2 timer – indendørs
Rejseperiode Hotel er tilgængelig fra 30 juli til 6 august 2022
Ophold/transport Transport forgår i egne biler. Ledige pladser eller mangel på samme kan koordineres på Skiteamets FB gruppe.

Turen giver mulighed for, at klubløbere over 12 år kan tage af sted uden forældre – det kræver dog at barnet kan klare sig selv, er vant til at rejse uden forældre og det er aftalt med turlederen inden tilmelding samt transport i bil er på plads.

Transport forgår i egne biler og koordineres internt i gruppen.
Hvis I er i tvivl så tag endelig fat i turleder Tine Pilgaard på tip@hareski.dk

Tilmeldte klubløbere kan blive kontaktet af deres klubtræner og/eller turleder – både omkring forudsætninger for at deltage (løberens modenhed), men også ift. nærmere information omkring afvikling af turen.

Læs mere og tilmeld dig her