• Overview
  • Trip Outline

Bliv klar til vintersæsonen på efterårets bedste Freestylecamp. 8 dages liftkort, 7 overnatninger, alle måltider inkluderet i prisen, bus t/r fra Danmark til Østrig, samt egen bus hele ugen, der kører til og fra liften.

Campen er åben for alle skiers og snowboarders, der er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund. Og som er klar til at give den max gas i Freestyleparken.

Om er du erfaren eller nybegynder i freestyleparken, spiller ingen rolle. Der er træning til alle. Du skal blot være fyldt 15 år, eller du skal tilmeldes sammen med en person over 18 år.

Vi får hele 8 dage på ski i Hintertux i Østrig. Gletsjeren har åbent fra kl. 8 – 16, så glæd jer til mange gode timer i parken, masser af god træning og ikke mindst hygge, når vi er nede fra bjerget sidst på eftermiddagen.

Snowparken på Hintertux Gletsjer er en super fed park med snesikkerhed på grund af gletjerens højde. Der er masser af kickers og obstacles i forskellige niveauer, hvor vi side om side med nogle af europas bedste riders, skal træne, hygge og smide de bedste tricks.

Se mere om parken her:
https://www.hintertuxergletscher.at/de/highlights/ski-und-fun/betterpark-hintertux

Målgruppe Stor Interesse for freestyle ski eller snowboard, er fyldt 15 år eller rejser sammen med en person over 18 år
Skitræning Der er træning hele ugen af klubbens suveræne gode coaches
Rejseperiode Fredag d. 14. oktober – søndag d. 23. oktober 2022
Ophold/transport Bus transport, der bliver hele ugen og transporterer os til og fra liften. Vi skal bo på hotel med fuld pension

Læs mere her

Tilmeld dig her

No details found.