Åben for tilmelding for alle medlemmer under Danmarks Skiforbund – Skiklubben Hareskov har åbnet for tilmelding til efterårets freestylecamp. Som traditionen tro går til Hintertux.

Campen er åben for alle medlemmer i Skiklubben Hareskov og medlemmer af en anden skiklub under Danmarks Skiforbund.

Om er du erfaren eller nybegynder i freestyleparken, spiller ingen rolle. Der er træning til alle. Du skal blot være fyldt 14 år, ellers skal du tilmeldes sammen med en voksen over 18 år.

Vi får hele 8 dage på ski. Gletcheren har åbent hele dagen, så glæd jer til mange gode timer i parken, masser af god træning og ikke mindst hygge, når vi er nede fra bjerget sidst på eftermiddagen.

Snowparken på Hintertux gletcheren er en super fed park med snesikkerhed på grund af gletcherens højde. Der er masser af kickers og obstacles i forskellige niveauer

Se mere om gletcheren her

Kontaktperson:

Marie-Louise Andreassen, mla@hareski.dk