• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund for at kunne deltage.

Tilmelding åben

⛷ Skiløb 🥘All inclusive 👨‍👩‍👧‍👦 Familietur 🎉 Fastelavn 🤽‍♀️ pool
Denne turs pris er inklusiv transport. 🚌✨

På denne tur er det naturligvis først og fremmest skiløb, der er i højsædet. Vi planlægger, så vidt muligt, turen ud fra et børneperspektiv, hvilket vil afspejle sig i turens struktur ift. spisetider, organisering omkring skiskolen og øvrige aktiviteter.

Vi lægger vi vægt på sociale arrangementer så som Fastelavn og spil-café. Derudover har vi på denne tur valgt at prioritere det fysiske samvær og nærvær højt, og henstiller derfor til, at mobiltelefoner og andre former for skærme ikke bruges på fællesarealer.

*BEMÆRK: Tilmelding til turen lukker når alle pladser er solgt, dog senest den 8. dec. Vi råder kun over et begrænset antal pladser, og derfor tilrådes hurtig tilmelding (”først til mølle”).

Målgruppe Familier, der primært har børn i skolealderen. Letøvet +
Skitræning Skiskole: Søndag, mandag, tirsdag og torsdag fra kl.9.00-12.00. Følgende børnehold oprettes: Letøvet/øvet: 6-8 år Letøvet/øvet og erfaren 8-11 år Øvet og erfaren 10-13 år Erfaren 14-17 år Voksen: Letøvet, øvet, erfaren og ekspert
Rejseperiode Ophold i 6 nætter fra lørdag den 10. feb. til fredag den 16. feb. 202
Ophold/transport Hotel med ALL INCLUSIVE NB; Frokosten består madpakker som man selv smører ifm. morgenmaden. Bustransport inkluderet. Mulighed for transport i egen bil.

Læs mere og tilmeld dig her

No details found.