• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Skiklubben Hareskov for at kunne deltage.

Kals er en lille, højtbeliggende og snesikker by i skiområdet Grossglockner Resort Kals-Matrei med 44 km. pister. Fra hoteller er der 150 m til nærmeste stolelift, der går op til en blå piste, som forbinder hele området, og der er ca. 250 m til byens begynderområde.

Vi bor på All-Inclusive hoteller med fuld forplejning og drikkevarer inkluderet, swimmingpool, sauna, legeområder og hyggelig afterskibar m.m. Vi har booket flere hoteller

Der er stor højdeforskel i området og mange røde pister, så det er et spændende område for forældre der ønsker udfordrende terræn. Dr er også mange blå pister i nærheden af byen, som gør området godt til hele familien.

Ulempen: Når man er oppe i terrænet og skal tilbage til byen, skal man ned af en lang rød piste, med smalle passager, men man kan også tage liften ned.

Målgruppe Stor bred familietur med familier for skolebørn og teenagere. Egnet til større grupper.
Skitræning 3 timer i 4 dage for alle fra 6 år og på alle niveauer – Mulighed for Snowboard mv. ved interesse.
Rejseperiode Ophold i 7 nætter fra lørdag den 11. feb. til lørdag den 18. feb. 2023
Ophold/transport Hotel med ALL INCLUDED. Bustransport inkluderet. Mulighed for transport i egen bil.

Denne tur henvender sig skiløbere fra letøvet og øvet børn fra 6 år samt op til voksen eksperter. Undervisningen foregår søndag, mandag, tirsdag, og torsdag kl. 9-12. Voksenholdene starter kl. 9.10, så forældre kan sende børnene afsted inden voksenundervisningen starter. Onsdag kan man ski med hele familien.

Interesse for langrendsundervisning, telemark eller snowboard skal gives ved tilmelding, så kan vi prøve at skaffe en instruktør til det.

Vi vil prøve at arrangere guidet off-piste tur (mod merbetaling) 1-2 eftermiddage, hvis forholdene tillader det. Vi lægger vægt på især at kunne gennemføre Snowboardundervisning.

Der vil blive arrangeret afterski, samt børnearrangementer på udvalgte eftermiddage.

Læs mere her

Tilmelding

No details found.