• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Skiklubben Hareskov for at kunne deltage.

Uge 7 – Kronplatz, Italien – Hotel Majarei – Familietur med fokus på teknik og porte + Skiteam & Youthteam

Målgruppe: Turen er tiltænkt familier med børn & unge som deltager på Skiteamet eller Youth team og børn & unge som ønsker at snuse til det.
Transport/Ophold: Kør selv. Hotel Majarei med ½ pension
Instruktion: Der er undervisning til alle, men fokus er på børnefamilier med børn og unge fra 7 år., der har fokus på at blive bedre på ski specielt via tekniktræning og portkørsel. Der er samarbejde omkring skitræningen med Hotel Brunella. Der tilbydes træning af trænere tilknyttet Skisport Danmark og især elementerne i Youth team træningen (piste, power, pukler, porte og park) vil blive dyrket på denne tur. Porttræningen vil være mindre end normalt da der er halvdags træning.

Denne tur har oprindeligt været en decideret skiteamtur, men har med tiden udviklet sig til en familietur hvor skiteamere der er glade for syden og dolomiterne deltager. Turen er åben for alle børn, unge og voksne, der er interesseret i at blive bedre til at stå på ski. For Skiteamere, Raceteamere og unge på Youth team vil der være fokus på alle 5 elementer: piste, powder, pukler, park og porte. I forhold til tidligere vil portdelen således være reduceret, men der er et stort fokus på at udvikle sig til en alsidig og komplet skiløber. Træningen ligger om formiddagen og tilbydes til alle fra 7 år og opefter. For de der ikke skal træne med skiteamet og youthteamet, er er der mulighed for almindelig skiundervisning i samarbejde med breddeturen. Turen er åben for alle, dog skal du kunne køre røde pister og kunne køre i lift selv. Vi har engagerede trænere med, som på et højt ski fagligt niveau, kan træne både børn og voksne, også selvom man aldrig har prøvet at køre porte før. Bemærk dog, at porttræning for voksne ikke kan garanteres da mulighederne for opsætning af baner er begrænsede, der vil i så fald blive kørt portrelateret tekniktræning. Der vil være træning formiddage fra søndag til og med fredag. Onsdag er fridag hvor mange ofte vælger at køre ‘Sella Ronda’ turen (kræver SuperSki Dolomiti liftkort – tilvælg SSD liftkort).

Det er desuden en super tur for nye familier, der har børn som gerne vil have ski som sport. Der er et højt socialt niveau blandt både børn og voksne. Hertil kommer muligheden for om eftermiddagen af stå på ski med familien, da undervisningen kun foregår om formiddagen.

Læs mere her

Tilmeld dig her

No details found.