• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af skiklubben Hareskov for at kunne deltage.

Skiklubbens faste uge 7 destination i mere end 12 år 😍, med ny World Cup piste 🎿. Hotel Brunella er et hyggeligt hotel med hjælpsomt personale, der serverer velsmagende mad🍗. For familier med børn fra 6 år, hvis de har været på ski før, og kan klare sig sikkert på både blå og røde pister. Mulighed for kør selv eller bus 🚍🚗

Klubturen, som laves i samarbejde med skiteamet på Hotel Majarei, er åben for alle børn og voksne, der er interesseret i at blive bedre til at stå på ski. Vi har hele Hotel Brunella, som ligger nede i byen, og er inklusive halvpension, og mulighed for tilkøb af transport med bus i samarbejde med de to andre hoteller i Kronplatz. Hjemrejse med bus er fredag aften, men kør selv kan blive til lørdag.

Der er et højt socialt niveau blandt både børn og voksne, og derfor er det en super tur for nye familier, der har børn som gerne vil have ski som sport. Hertil kommer muligheden for om eftermiddagen af stå på ski med familien, da undervisningen kun foregår om formiddagen.

Målgruppe Børnefamilier med børn i alderen 6-18 år. Flere skihold for teenagere. Andre er også meget velkomne – f.eks. søskende eller bedsteforældre.
Skitræning 15 timers alpin ski- undervisning fordelt på 5×3 timer. Børn får mulighed for at køre porte.
Rejseperiode BUS: fredag d. 10. februar til lørdag d. 19. februar 2022, KØR SELV: Overnatning fra lørdag med mulighed for overnatning til efterfølgende lørdag
Ophold/transport Kør selv ELLER bus.Hotel Brunella med ½ pension

Læs mere her

Tilmelding

No details found.