• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Skiklubben Hareskov for at kunne deltage.

Med tog til Sveriges næststørste skiområde.

Uge 7, VemdalenSverige. Småbørnsfamilier i alderen 3-12 år med tog eller egen bil. 

IVemdalen finder du et af Sveriges største alpine skicentre med 52 km pister. Skiområdet breder sig over de 3 områder BjörnrikeVemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna. Skiområdet byder på noget for alle lige fra de største udfordringer til de familievenlige områder – og her får du charmerende fjeldhygge og et strejf af Alpe stemning. Rejs til Vemdalen med tog fra Malmø og nyd den afslappende rejseform. Vi bor i Vemdalsskalet og har 120 sengepladser i forskellige lejligheder til 4-6 personer på denne tur.  

Målgruppe  Småbørnsfamilier i alderen 3-12 år. 
Skitræning   Denne tur henvender sig til nybegyndere såvel som eksperter. Undervisningen foregår søndag 13-15 og  mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 9-12. Snebørnehave for de børn, der er rimelig selvhjulpne (ca. 3-6 år). Vi tager udgangspunkt i skiundervisning, men der er masser af mulighed for at smide skiene og lege i sneen. 
Rejseperiode  Ophold er fra søndag den 12/2 til søndag den 19/2. Med toget er der udrejse lørdag 11/2 og hjemkomst mandag morgen den 20/2
Ophold/ Transport  Lejligheder uden forplejning. Egen transport eller togtransport fra Malmø. 

Skiområde og by 

Vemdalen har i alt 52 km alpint skiløb, som er fordelt på 58 pister, hvoraf 81% er forsynet med snekanoner – og det hele betjenes med 40 lifte. Længste nedfart er 2.200 m og største faldhøjde er 470 m. De 3 områder er beliggende med Vemdalsskalet i midten, og herfra ca. 15 km den ene vej til Björnrike og 10 km den anden vej til Klövsjö/Storhogna. I løbet af dagen kører der skibus i fast rutefart mellem områderne  Skibussen er gratis med 6-8 dages liftkort. Der er fun parker ved alle 3 områder. Vemdalens fantastiske beliggenhed med stabile temp. giver en lang sæson med god snesikkerhed og gode sneforhold.
Björnrike 16 pister og 14 lifte – et rigtigt familieområde tilpasset noget for alle, og det i en fantastisk natur med 3 toppe.
Vemdalsskalet 21 pister og 12 lifte – Super hyggeligt torv og liv, skønt skiområde med 2 bjergtoppe og charmerende spisesteder. Udfordringer samt muligheder for børn. Her bor vi!
Klövsjö/Storhogna 21 pisteog 14 lifte – Her er også muligheder for børn, men specielt de gode skiløbere bliver tilgodeset med 3 fantastiske sorte piste. 

Langrend i Vemdalen:
Vemdalen tilbyder 50 km præparerede langrendsløjper hvoraf i alt 7,5 km lysløjper. Sporerne hænger sammen og fordeler sig over de 3 områder med løjpe længder fra 2 til 10 km. 

Aktiviteter i Vemdalen:
Ved Vemdalen findes mange aktiviteter udover skiløbet – bl.a. 15 restauranter og cafeteria, 6 barer og natklubber samt flere butikker. Ellers er der mulighed for at prøve snescooter, kælkning og hundeslæde. 

Det vil være muligt at bestille aftensmad en eller flere dage på hotel, tæt ved lejlighederne.  

Læs mere her

Tilmelding

No details found.