• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Skiklubben Hareskov for at kunne deltage.

Skiløb i Østrigs største skiområde med 408 km. pister og 121 lifte.

Uge 7, Viehhofen, Østrig. Familietur for teenagere og mindre søskende.

Vi gentager succesen fra 2022 

Viehhofen er Saalbach´s lille naboby. En lille by med det store potentiale!

I Glemmdalen, kort før Saalbach, ligger Viehhofen.  Gondoliften ”Zell am See X-press”forbinder skiområdet i Zell am See med skiområdet Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Fieberbrunn. Vi har derfor Østrigs største skiområde med 408 km. pister og mulighed for gletsjerskiløb lige udenfor døren.

Tilmelding til turen lukker når alle pladser er solgt, dog senest den 8. dec. Vi råder kun over et begrænset antal senge- og flypladser, og derfor tilrådes hurtig tilmelding (”først til mølle”).

Vi bor på Fam. Eder´s hyggelige hotel ”Oberwirt” midt i byen. Turen er med halvpension og vi spiser sammen på hotellet morgen og aften. Vi har reserveret ca. 80 pladser på værelser til 1-5 personer. Der er skiløb lige hjem til hotellet på den blå piste nr. 168.

Læs mere her: https://www.hotel-viehhofen.com/

Målgruppe Familier med teenagere og mindre søskende fra 6 år
Skitræning/Liftkort 12 timers undervisning: 4 formiddage á 3 timer. Træning planlagt for børn fra letøvet til øvet, og for teenagere og voksne fra øvet til ekspert.Turen er inklusiv 6 dages liftkort Alpin Card der dækker Saalbach-Hinterglem, Zell am See og Kaprun
Rejseperiode Ophold i 7 nætter Lørdag den 11. feb. – lørdag den 18. feb.Med bus er der afgang den 10. feb. og hjemkomst den 19. feb.

Med fly afgang 11. feb og hjemkomst 18. feb

Ophold/ Transport Hotel med ½ pension. Mulighed for fly, bus og egen transport.

Instruktion og aktiviteter
Der undervises typisk 3 timer i 4 dage fra 9 til 12 for både børn, ungdom og voksne, så resten af dagen er fri med familie og venner samt 1-2 fridage. For børn er der planlagt undervisning fra nivieu letøvet til øvet og for teenagere og voksne fra øvet til ekspert, hvilket dog justeres i forhold til hvem der tilmelder sig turen, dog vil der ikke være begynderundervisning, hvor der henvises til andre klubture med dette. Mere information når der er påsat en skiskolechef.  

Læs mere her

Tilmelding

No details found.