• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund for at kunne deltage.

Tag med på forårets Freeride Camp i schweiziske Lenzerheide. ’The Perfect Line’ er for alle der brænder for off-piste, og indeholder fantastisk skiløb med lokale bjergguider i den perfekte ramme, sammen med andre ligesindede – se video fra vores tidligere camp længere nede på siden.

Fra søndag d. 10. til torsdag d. 14 marts 2024 fortsætter vi succesen fra sidste år, og afholder atter en forårsudgave af vores Freeride Camp i schweiziske Lenzerheide. Vælg mellem fire eller fem dage på ski, og få bolig med halvpension, bjergguide, lån af lavineudstyr, sociale arrangementer og meget mere. Vi har valgt at kalde campen for ”The Perfect Line”, da vi ugen igennem – uanset off-piste niveau, køn og alder – skal jagte hver vores perfekte pudderlinje igen og igen.

Bjergguide og niveauinddeling

Som altid har vi allieret os med bjergguiderne fra Skischule Lenzerheide, der udover at kende området indgående, har den højeste Schweiziske uddannelse inden for sikkerhed og skiinstruktion. Turen er åben for alle niveauer, uanset om man er hardcore freerider eller aldrig har kørt pudder før. Dog skal man være en habil skiløber, dvs. at man kan befærde sig på alle sværhedsgrader af pister i alle slags vejrforhold. Hold inddeles i grupper af maks. 6 personer på baggrund af færdigheder, niveau samt individuelle ønsker. Slutteligt skal det nævnes, at turen kun er for skiløbere, og at vi desværre ikke kan imødekomme snowboardere.

Læs mere og tilmeld dig her

No details found.