• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund for at kunne deltage.

Tilmelding åbner 6/10 kl 10.00

Prisvenlig ture til Åre i Sverige, 8 dage på ski

Denne tur går til Åre–Björnen med direkte adgang til Åre området og langrends løjper lige udenfor døren. Ankom udhvilet, højt mod nord hos den gode sne.

Fælles klubtur med Københavns Skiklub.

Denne tur går til Åre–Björnen med direkte adgang til Åre området og langrends løjper lige udenfor døren. Ankom udhvilet, højt mod nord hos den gode sne.

På denne tur er der mulighed for at vælge hele 8 dage på ski, hvis du vil have fuld valuta for pengene. Dette er en tur for både individuelle skiløbere, par og familier.

Åre er uden tvivl det skisportssted i Norden, der kommer tættest på terrænet i Alperne. Med sine 100 nedfarter og 42 lifter er her rigeligt med udfordringer til alle skiløbere – både dem med masser af kilometer skiløb i benene, og dem der kun har været på ski få gange før.

Vi stiger på ”Snälltoget” på Malmø station enten lørdag eftermiddag. Næste morgen (søndag) er vi i sneen! Man skal selv sørge for billet til Malmø station. På hjemrejsedagen stiger vi på toget sidst på eftermiddagen, og er hjemme tidligt mandag morgen.

Målgruppe Bred klubture for par, individuelle skiløbere og familier med børn.
Skitræning Undervisning fra begynder og op.
Rejseperiode Ophold er fra søndag den 24/3 til søndag den 31/3. Med toget er der udrejse lørdag 23/3 og hjemrejse søndag med hjemkomst mandag den 1/4.
Ophold/transport Lejligheder uden forplejning. Togtransport fra Malmø. Også mulighed for egen transport.

INSTRUKTION OG AKTIVITETER

Der gives undervisning til børn fra 6 år. Niveau fra begyndere til erfarne, og voksen fra letøvet til ekspert – se beskrivelse sidst i dokumentet.

Der tilbyde undervisning i snowboard, hvis der er nok tilmeldte. Skriv til turmailen om alder og niveau for snowboardundervisning.

Derudover er der snesikker langrend i vindstille skovterræn. Ruter fra 1 km – 15 med forskellig sværhedsgrad. Man kan kombinere forskellige stistrækninger for at variere sit skiløb og skabe sin helt egen variant. Oplyst hver dag kl. 07.00-22.00. Præpareres hver dag kl. 05.00-09.00

Noter i kommentarfeltet, hvis der ønskes langrendsundervisning i stedet for alpin og så undersøger vi mulighederne for dette.

Skilifterne er åbne fra 9.00-16.30

Læs mere og tilmeld dig her

 

No details found.