• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Aalborg Skiklub for at kunne deltage.

UDSOLGT- mulighed for at komme på venteliste

Så skal vi afsted igen! Tag med på 4 skønne dage på ski i det fine skiområde Kaltenbach i Zillertal Østrig med ophold på Hotel SCOL i Fügen. Byen er naboby til Kaltenbach så afstanden til liften i Kaltenbach er få minutters kørsel. Bussen bliver i Østrig og vil daglig transportere os til liften i Kaltenbach.

Skiområdet: Kaltenbach har et skiområde som spænder over skiløb fra 550 – 2500 meters højde og er et af Østrigs mest snesikre områder. Der er nu 150 km. pister, som byder på udfordringer til både nybegyndere og øvede skiløbere. I 1750 meters højde, hvor hovedliften har sit toppunkt findes et øveområde, så alle kan få glæde af den gode sne i højderne. De rutinerede har også gode udfoldelsesmuligheder i og omkring Kaltenbach. Med liftkortet er det nu også mulighed for at besøge pisterne i Fügen.

Instruktion: Der tilbydes undervisning hver formiddag i ca. 2,5 time. 3 dage med holdundervisning og en dag med workshop/tema. Undervisningen niveau-inddeles og der er udfordringer for alle. Tilmelding til undervisning skal ske samtidig med tilmelding til turen ellers kan det ikke tilbydes.
Der tilbydes ikke nybegynderundervisning på denne tur (her henviser vi til familieturen i uge 8).

Læs mere her

 

No details found.