• Overview
 • Trip Outline

Du skal være medlem af Københavns Skiklub for at kunne deltage.

BILLIG FAMILIETUR(+3 ÅR) FOKUS PÅ BØRNEUNDERVISNING OG ALPIN SKISPORT TRÆNING SAMT SJÆLLANDSKREDSMESTERSKABER

GRATIS SKILEJE, LIFTKORT OG SKISKOLE FOR BØRN 3-6 ÅR ! VED BESTILLING INDEN 10/10/2022

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at havde det sjovt, udvikle sine færdigheder, blive gode skiløbere og dyrke skiløbet som en sport. Turen er også for de alpine skiløbere der ønsker SkiSport træning og Sjællandskredsmesterskaberne.

Turen arrangeres i samarbejde med Hareskoven Skiklub. I både KS og Hareskoven kan man “gå til ski” hele året og hvis man kombinerer det med at tage til Trysil, så er der næsten garanti for god sne (og masser af kulde). Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister.Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde og gerne vil igang eller fortsætte med at dyrke ski som en sport.

Skiglæde og SkiSport er i fokus, og på denne tur er der mulighed for at de øvede (rød piste) børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få heldagstræning med SkiSportDanmarks unge klubløbere, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne får fokus på at komme godt i gang på skiene.For de helt små nybegyndere (3-6 årige) er det muligt at få gratis skileje, liftkort og rabat på træningen, hvis dette bestilles før d. 10. Oktober.

Børneundervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra Skistar og deres Trysilguidene, som har en legende tilgang til det at stå på ski. De helt små børn fra 3 til 4 år vil komme på en særlig skibørnehave, hvor tiden er opdelt i 50% skiskole og 50% leg og hygge både inden og udendørs.
Al skiskole foregår på samme tidspunkt hver formiddag (typisk kl. 9-12), uanset niveau og alder – på den måde kan hele familien dygtiggøre sig på skiene inden man mødes til frokost i hytten og derefter kan køre på ski sammen og vise alt det man har lært.Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt skiniveau, at komme afsted sammen men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.  I slutningen af ugen vil der bliver afholdt Sjællandskredsmesterskaber for de Danske Skiklubber, alle øvede børn og voksne er meget velkommen til at deltage. Mere information om konkurrence vil bliver fremsendt når vi nærmer os vinteren,

 

Målgruppe Familier med børn (+3 år), erfarne løbere, Skiteam, Youthteam og Raceteam.
Skitræning 3 timer hver formiddag mandag til fredag. OBS Børn 3-4 år 1,5 times dedikeret undervisning af Trysilguidene og 1,5 time “skibørnehave” mens mor, far og søskende er på skiskole
Rejseperiode 15 januar til 22 januar 2023
Ophold/transport Kør-selv med mulighed for at tilkøbe bus. Bustransport forgår i bus med afgang tidlig søndag morgen med ankomst søndag sen eftermiddag og hjemrejse lørdag aften med ankomst danmark tidlig søndag morgen. Turen til Trysil tager ca.10 timer. / Fælles bustransport gennemføres ved min 36 tilmeldinger.

 Området

Trysilfjeldet ligger ca. 2,5 times kørsel fra Oslo og er hjemsted for Norges største og bedste skisportssted. 

 

32 lifter og 71km pister binder de tre sider af bjerget sammen og danner rammen for de perfekte træningsfaciliteter for skiløbere uanset om man er nybegynder, erfaren, barn eller voksen. Hareskoven Skiteam har de sidste mange sæsoner haft Trysil som base for deres porte og eller tekniktræning. Trysil er ligeledes en del af SkiStar og byder derfor på mange hyggelige restauranter, varmestuer og andre faciliteter både i pisteområdet og i byen

Overnatning

Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed. Vi forsøger altid at tage højde for ønsker om at bo sammen med dem man kender, men der vil også være mulighed for at frikøbe senge såfremt man ikke ønsker at bo med andre fra klubben.

Madlavning, indkøb og ansvar for opgaver i hytten bliver koordineret af hver enkelt hytte. Turlederen sender hyttefordeling og kontakt informationer i god tid inden afrejse.

Sengelinned, lagen, håndklæder, viskestykker etc. skal selv medbringes. Slutrengøring er inkluderet i prisen, men hytten skal efterlades pæn og ryddelig uden skrald.

Transport
Turen er arrangeret som kør-selv.  Bustransport kan tilkøbes og vi regner med at bussen kører fra Danmark søndag morgen 15. Januar (Holte Station) med ankomst Trysil ca. Kl 17-18 søndag aften, så vi kan pakke ud og komme på plads inden skiløbet og undervisningen starter mandag morgen.
Hjemrejse bliver lørdag 21 Januar efter aftensmad frokost, med ankomst til DK tidlig søndag morgen.

Skiskole med klubbens danske instruktører

Skiskolen varetages i samarbejde med Trysilguidene, SkiSportDanmark og Skiklubbens instruktører.

Der vil være dedikeret undervisning af klubbens medlemmer 3 timer hver dag, mandag til fredag. Dette samarbejde giver mulighed for at give niveaudelt undervisning (nybegynder, letøvende, øvende, erfarne og eksperter) og målrettet flere aldersgrupper.

OBS Børn 3 årige og 4 årige 1,5 times dedikeret undervisning af Trysilguidene og 1,5 time “skibørnehave” mens mor, far og søskende er på skiskole.

For at de små børn får den bedste start på skiskolen, vil vi meget gerne at forældrene hjælper med at transportere dem til/fra skiskolen.

Skulle der på skiskolen være et barn der savner far eller mor alt for meget, så ringer vi naturligvis efter jer – men det sker heldigvis yderst sjældent:-)

For at planlægge undervisningen på bedst vis, er det vigtigt at du angiver dit færdighedsniveau. Du skal i turtilmeldningen ligeledes angive den instruktion/træning du ønsker at modtage, det er dette valg der bliver brugt til holdindelingen.

For øvede/erfarne/ekspert børn (7-12 år) vil der udover undervisningen om formiddagen og være mulighed for 2 timers undervisning om eftermiddagen. Børnene bliver undervist af SkiSportDanmark trænere, som er en gruppe af dedikerede og dygtige træner fra flere danske skiklubber under Alpint Kraftcenter Danmark.

Trænerne har specialiseret sig i at give børneundervisning og dygtiggøre børnene som skiløber. Mange af trænerne har dyrket ski som en sport og deltaget i danske og internationale konkurrencer. Den dedikerede trænergruppe har mulighed for at følge de børn, som deltager på flere ture i løbet af en sæson. Hvis man ønsker at deltage på flere ture, kan børene med fordele købe en træningspakke, som kan anvendes på flere ture.

For de 7-12 årige har vi fået et tilskud fra Danmarks Skiforbund til at støtte aktiviteterne omkring det at gå til ski og dyrke ski som en sport, dette gør at vi kan give et tilskud/rabat på heldags- og halvdags træningen for de 7-12 årige øvede, erfarne og eksperter der vælger dette i tilmeldingen.

Skiudstyr
Man står selv for udstyr.

Grundpriser

Inkluderet i prisen

 

 • Ophold i lejlighed/hytte
 • Skiskole eller SkiSport Træning 3 timer dagligt mandag til fredag (3-4 år 1,5 time)
 • Slutrengøring
 • Turledelse og bidrag til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Transport
 • Liftkort (kan tilkøbes)
 • Sociale arrangementer
 • Skileje
 • Forplejning og drikkevarer

 

Grundpriser

BESKRIVELSE PRIS
Book før 10/10/22 Barn 3- 4 år (1,5 times skiskole) DKK 1.872,-
Book før 10/10/22 Barn 5-6 år (3 timers skiskole) DKK 2.682,-
Book efter 10/10/22 Barn 3- 4 år (1,5 times skiskole) DKK 2.672,-
Book efter 10/10/22 Barn 5-6 år (3 timers skiskole) DKK 3.482,-
Ophold i hytte og 3 timer Skiskole/SkiSport træning inkl. slutrengøring – + 7 år DKK 3.482,-
Baby som ikke har behov for seperat seng (uden skiskole og liftkort)- Barn (0 – 2 år) DKK 0,-
Serviceplads/sengeplads (uden skiskole og liftkort) DKK 1.659,-
Liftkort 6-8 dage
Børn 0-6 år 0 kr.
Børn 7-17 år 1250 kr.
Børn 18-64 år 1554 kr.
Senior 1250 kr.
 

RABATTER

BESKRIVELSE RABAT
Rabat ved benyttelse af Skiteam træningspakke (kun ved forudkøbte pakker) DKK 1.800,-
SkiSportDanmark tilskud træning (øvede børn 7-12 år) Heldagstræning (gælder også løbere med pakke) DKK 700,-
SkiSportDanmark tilskud træning (øvede børn 7 – 12 år) Halvdagstræning DKK 500,-

Tilmelding og betaling
Udfyld alle relevante spørgsmål i tilmeldingsformularen og betal med det samme via klubmodul. Jo mere korrekt du udfylder formularen, des nemmere er det for alle parter.

 • Husk du skal logge på med alle de personer, der skal med på turen.
 • Husk at vælge betaling for både ophold og liftkort
 • Husk at tage stilling til træning og din skiniveau
Jeg ved godt det er en tung proces 
Kan du ikke huske dit password, så klik på Glemt Password, så får du alle i familiens brugernavne og passwords sendt til dig.

Det er først-til-mølle. Der er 70 pladser.

Arrangør: Hareskoven ski og Snowtravel ApS, der har reg. nr. 3292 hos Rejsegarantifonden.

Hvis du har spørgsmål
Så læs beskrivelsen en gang til. Hvis du så stadig har spørgsmål må du gerne skrive til sinecarlsen@hotmail.com

Vi glæder os til at se jer

Sine og Signe

Læs her

No details found.