• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund for at kunne deltage.

Tilmelding åben –

Skiglæde – skiglæde – skiglæde
Billig skitur, som er åben for alle, men med særligt fokus på de mindre børn og begyndere.

Turen henvender sig også til familier med skiløbere på forskellige niveauer. Her handler det om skiglæde, skiglæde og skiglæde.
4,5 skidag i børne- og begyndervenligt terræn, med kort transporttid og masser af undervisning. Der er selvfølgelig undervisning for alle.

)Vi bor i lejligheder i Ski Lodge og Bävertorget.

Vi er ved foden af bakken ved børne/begynderområdet – ski in/ski out.

Målgruppe Familier med børn (+3 år), undervisning for alle niveauer, også nybegynder og ekspert
Skitræning Der er undervisning 3 timer om formiddagen lørdag, søndag og mandag. For de 3- og 4-årige fordelt på 1 ½ time undervisning og 1 ½ (sne)børnehave med vores egne børnepassere.
Rejseperiode Fredag d. 26.01.2024 til onsdag 31.01.2024
Ophold/transport Bus med mulighed for kør-selv. Lejligheder.

INSTRUKTION OG AKTIVITETER

Der er undervisning 3 timer om formiddagen lørdag, søndag og mandag. For de 3- og 4-årige dog kun 1 ½ time (mere kan de ikke holde til). Til gengæld har vi barnepassere/legevoksne med, der laver aktiviteter indenfor, når de små får brug for en pause.
De helt små og begyndere får på denne tur undervisning af instruktører, der er vilde med at undervise børn og begyndere, så vi kan skabe skiglæde hos børnene. De øvrige børn, unge og voksne får selvfølgelig også god undervisning med lige så meget skiglæde.

SKIOMRÅDE OG BY

Branäs ligger kun 10 timers kørsel fra København og investerede i 2016 i et udvidet børneområde med ny tallerkenlift samt en ny 4-stolslift til toppen. Branäs har 20 lifter og 27 pister – den længste på 3 km – og 415 meters faldhøjde. Pisterne er åbne til kl.19 alle dage, så der bliver rig mulighed for at få slået nogle sving.

Fælles klubtur med Århus Skiklub og åben for andre skiklubber under Danmarks Skiforbund (DSKIF)

Læs mere og tilmeld dig her

No details found.