• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund for at kunne deltage.

Nytårstur til Gålå for langrends-interesserede.

Varighed: 27/12 2023 til 2/1 2024

Turbeskrivelse og deltagere

Har du lyst til langrend? Kender du nogen, du synes skal lære det? Vil du på tur og møde nye mennesker? Vi tilbyder en klubtur til det fantastiske Gålå, hvor der nærmest er ski in/ski out direkte til fjeldet, med gode muligheder for kortere eller længere ture, en stor og varieret lysløjpe til leg og træning af teknik, og en velassorteret landhandel.

Skiinstruktion, træning og sociale aktiviteter

På denne klubtur tilbydes træning til begyndere, letøvede og øvede langrendsløbere hver formiddag og fri leg om eftermiddagen i det fantastiske Gålå.  Vi vil tilbyde træning i tre hold, hvoraf det ene kan blive for børn, hvis der er tilstrækkeligt med tilmeldte. Børnene skal være så store, at de kan klare sig selv. Vi mødes i hytterne efter skiløb til socialt hygge og snak om dagens oplevelser, eller man kan mødes til vafler på Gålå Sæter.

Forberedelse inden klubturen

Husk Københavns Skiklub har en masse daglige træningsaktiviteter i København, som man gratis kan deltage i (på nær Thorax) og som vil give meget mere udbytte af skituren, minimere risikoen for skader og hvor man får mulighed for at få en masse skivenner allerede inden din klubtur. Du finder mulighederne på hjemmesiden som menupunkt på fanen  “Tilmeld hold”.

Området, ophold og forplejning

Vi regner med at blive indkvarteret i tre hytter med ca. 8 personer i hver fordelt på 2-sengsværelser. Hytterne aftaler selv mad. Der er et velassorteret supermarked i Gålå, og hvis man er forudseende, kan man køre i Rema 1000 i Lillehammer på vejen derop. Den ligger lige ud til vejen. Der vil være mulighed for et fælles arrangement Nytårsaften.

Gålå er et meget snesikkert (930 m.o.h.) og et attraktivt langrendsområde, med sine 230 km løjper samt 630 km i hele »Per Gynts Rike«, bl.a. den berømte Peer Gynts tur på 87 km rundt til Wadahl, Espedal, Fefor, Kvittfjel og Gausdal. Der præpareres til både klassisk og skøjt. Terrænet er dels højfjeld og dels gran- og birkeskov. Der er 5 km lysløjpe og tilhørende skiskydningsstadion i nærheden. Der er også muligheder for alpin skisport med 15 nedfarter, primært grønne og blå. Der er alpin børneskiskole.

Grundpriser

Beskrivelse

Pris

Voksen

Kr. 3.500,-

Børn (0-16)

Kr. 2.500,-

Hvad er med i prisen?

Inkluderet i prisen

Ikke inkluderet i priser

  • Ophold i delt værelse i 6 nætter (8 personers hytter).

  • Skiinstruktion for alle, som udgangspunkt for begyndere, øvede og børn. Muligvis instruktion i skøjt, hvis der er interesse for det.

  • Transport (evt. koordination)

  • Forplejning (arrangeres pr. hytte)

  • Drikkevarer

  • Skileje. Disse kan lejes lokalt for rimelige penge.

Tilkøb

Beskrivelse

Pris.

Udstyrsleje

Turleder sender link til butik for udstyrsleje, men det er eget ansvar at stå for denne bestilling.

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding:

Senest 30. oktober. Angiv skiniveau (begynder, medium, øvet) samt ønske om hvem du gerne vil dele lejlighed med. Børn under 4 år sover i ekstra barneseng. Flybillet betaler du selv. Du skal logge på med alle brugere i klubmodul og betale hver for sig, det er lidt bøvlet. Hvis ikke du kan huske adgangskoderne så brug linket til glemt password.

Yderligere information vil fremkomme senere.

Restbeløb:

Du betaler det fulde beløb ved tilmelding, hvorfor der ikke vil være et restbeløb at betale.

Afbestilling:

Tilmeldingen er bindende ved tilmelding. Ved evt. framelding efter indbetaling vil pladserne blive forsøgt solgt til anden side. De frameldte får i så fald refunderet indbetalte beløb, dog med evt. fradrag for at turen holdes skadesløs.

Forbehold:

Der skal minimum være 16 deltagere for, at turen gennemføres. Der tages forbehold for prisstigninger af enhver art, som skiklubben er uden indflydelse på, og som klubben ikke på forhånd har kunnet tage højde for, herunder valutasvingninger m.v. Der henvises til klubbens rejsebetingelser.

Læs mere og tilmeld dig her

No details found.