• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund for at kunne deltage.

Tilmelding åben –

Denne tur er en familietur for børnefamilier med børn i alle aldre, der gerne vil ha´ det sjovt og samtidig blive bedre skiløbere. Turen er god for familier med børn og voksne på forskellige skiniveauer, da der tilbydes skiundervisning på alle niveauer. Turen giver mulighed for at øvede og erfarne kan træne og dyrke skiløbet som en sport.

For Skiteam- og Raceteamløbere er der mulighed for at forlænge opholdet i både uge 6 og/eller 8 og 9.

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning, man finder i de norske fjelde. Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men der er også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, for området er stort og byder både på nogle af nordens stejleste pister, pukler og meget ofte også gode muligheder for offpiste.

Turen har fokus på skiundervisning og SkiSportsTræning af både børn og voksne og af både nybegyndere og erfarne skiløbere. Det handler altså både om at komme godt i gang på skiene og om at udvikle individuelle skifærdigheder. Alle børn fra 7 år og voksne tilbydes skiundervisning i 3 timer hver formiddag, og de 3-6-årige tilbydes skiskole i 1½ time. Al skiskole og skitræning foregår på samme tidspunkt hver formiddag (typisk kl. 9-12), uanset niveau og alder (se dog vedr. de 3-6-årige nedenfor) – på den måde kan hele familien dygtiggøre sig på skiene, inden man mødes til frokost i hytten. Om eftermiddagen kan man stå på ski sammen og vise alt det, man har lært.

Turen giver herudover også mulighed for, at øvede børn og unge fra 6-16 år  kan få heldags SkiSportTræning  og dyrke ski som sport.

Målgruppe Familier med børn, begyndere og erfarne løbere, der gerne vil dyrke ski som en sport
Skitræning Børn fra 7 år og voksne: 3 timer hver formiddag mandag til fredag. Børn fra 3-6 år 1½ times skiskole og 1½ times skibørnehave
Rejseperiode Søndag til Søndag, 11. februar – 18. februar 2024 (afrejse lørdag aften)
Ophold/transport Fælles bustransport – kør selv er først muligt når bussen er fyldt (min 36 tilmeldinger). Turen til Trysil tager ca.10 timer.

Læs mere og tilmeld dig her

No details found.