• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund for at kunne deltage.

Åbner medio september

Denne tur er målrettet erfarne børn og deres forældre, der ønsker at have det sjovt, udvikle sine færdigheder og blive endnu bedre skiløbere. Det er ligeledes en intens træningsuge for de alpine løbere frem mod De Danske Forbundsmesterskaber. (20/3, 21/3 og 22/3)
For Skiteam og Raceteam løbere er der mulighed for at forlænge opholdet i både uge 10, 11 og/eller 13.

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister.

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt, udvikle sine færdigheder, blive gode skiløbere og dyrke skiløbet som en sport. Vi bor sammen i hyggelige hytter tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed (Turistcenter siden af fjeldet)

I Hareskoven Skiklub kan man dyrke skiløb som en sport og “gå til ski” hele året og hvis man kombinere det med at tage til Trysil, så er der næsten garanti for god sne (og masser af kulde).

Turen har fokus på skitræning af både børn og voksne og giver bla. mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få skisport-heldagstræning.

Målgruppe Skiteam, Youthteam, Raceteam og Masterteam (Voksen porte)
Skitræning 3 timer hver formiddag mandag til fredag og heldagstræning for Skiteam Youth, Race og Masterteam
Rejseperiode 17 marts til 24 marts 2024
Ophold/transport Vi bor i hytter tæt ved pisten – turen er kør selv

INSTRUKTION OG AKTIVITETER

Ski træning varetages af SkiSportDanmarks dedikerede trænere og Skiklubbens instruktører.

For børn der er letøvede/ øvede/erfarne/eksperter vil der udover undervisningen om formiddagen (3 timer) også være undervisning om eftermiddagen (2 timer).

Børnene bliver undervist af SkiSportDanmark trænere, som er en gruppe af dedikerede og dygtige træner fra flere danske skiklubber. Trænerne er specialiseret  i at give børneundervisning og dygtiggøre børnene som skiløbere.  Mange af trænerne har dyrket ski som en sport og deltaget i danske og internationale konkurrencer. Den dedikerede trænergruppe har mulighed for at følge de børn, som deltager på flere ture i løbet af en sæson. Hvis man ønsker at deltage på flere ture, kan børene med fordele købe en træningspakke, som kan anvendes på flere ture.

For at planlægge undervisningen på bedst vis, er det vigtigt at alle medlemmers skiniveau altid er opdateret på medlemsprofilen på hareski.dk, da dette ligger til grund for holdindelingen.

Læs mere her

No details found.