• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af Skiklubben Hareskov for at kunne deltage.

GRATIS skileje, liftkort og skiskole for børn 3-6 år ! ved bestilling inden 10/02/2023
Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at havde det sjovt, udvikle sine færdigheder og blive gode skiløbere. Det er ligeledes en intens træningsuge for de alpine løbere frem mod De Danske Forbundsmesterskaber.

Trysil er en fantastisk destination til nybegyndere og børn, men når det er sagt så er der også rig mulighed for at blive udfordret som erfaren skiløber, både med offpiste muligheder, pukler og nogle af nordens stejleste pister.

Denne tur er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt, udvikle sine færdigheder, blive gode skiløbere og dyrke skiløbet som en sport. Vi bor i hyggelige hytter eller lejligheder tæt ved fjeldet med ski-in/ski-out mulighed. 

I Hareskoven Skiklub kan man dyrke skiløb som en sport og “gå til ski” hele året og hvis man kombinere det med at tage til Trysil, så er der næsten garanti for god sne (og masser af kulde).

Turen har fokus på skitræning af både børn og voksne og giver bla. mulighed for at børn og unge fra 6-16 år (afhængig af skiniveau) kan få skisport-heldagstræning, samtidig med at de mindste børn sammen med begynderne får fokus på at komme godt i gang på skiene.

Ved bestilling inden 10/012/2023 har vi via i samarbejde med SkiStar og den lokale skiskole (Trysilguidene), mulighed for at tilbyde GRATIS skileje, liftkort og skiskole (1,5 times skiskole for børn 3-4 år) 

De helt små børn fra 3 til 4 år vil få dedikeret børne undervisning i 1.5 time, hvorefter de skal hentes af en forældre. Børn fra 5-6 år vil få 3 timers undervisning 🙂

Børne undervisningen vil blive varetaget af engagerede instruktører fra SkiStar og deres Trysilguidene, som har en legende tilgang til det at stå på ski og bred erfaring med at undervise de helt små børn. For at sikre bindeleddet mellem Trysilguidene og klubbens medlemmer, vil der altid være en dedikeret person fra klubben i børneområdet, til at bistå med både praktiske ting og masser af skiglæde for de mindste.

Al skiskole og skitræning foregår på samme tidspunkt hver formiddag (typisk kl. 9-12), uanset niveau og alder – på den måde kan hele familien dygtiggøre sig på skiene inden man mødes til frokost i hytten og derefter kan køre på ski sammen og vise alt det man har lært.

Denne tur er derfor en god mulighed for familien med børn på forskelligt ski niveau, at komme afsted sammen, men stadig udvikle individuelle skifærdigheder.  

Målgruppe Familier med børn (+3 år), erfarne løbere, Skiteam, Youthteam og Raceteam.
Skitræning 3 timer hver formiddag mandag til fredag. (Børn 3-4 år 1,5 time)
Rejseperiode 26 marts til 2 april 2023
Ophold/transport Vi bor i hytter tæt ved pisten – turen er kør selv, eller tilkøb af bus

Instruktion og aktiviteter

Skiskolen varetages i samarbejde med Trysilguidene, SkiSportDanmark og Skiklubbens instruktører. Der vil være dedikeret undervisning af klubbens medlemmer 3 timer hver dag, mandag til fredag. Dette samarbejde giver mulighed for at give niveaudelt undervisning (nybegynder, letøvende, øvende, erfarne og eksperter) og målrettet flere aldersgrupper. Hvor Trysilguidene står for SkiSkole for nybegyderne, letøvende og øvende der ikke ønsker Ski Sport træning.

For de helt små børn fra 3 til 4 år (inkl.) så er der arrangeret helt særlig undervisning i 1.5 time hver dag, hvorefter de skal hentes af en forældre. De 3 og 4 årige vil være opdelt i skiskole-gruppe med 3 årige og i skiskole-gruppe med de 4-6 årige.  Det betyder at far og mor kan skiftes til at få enten 1,5 times eller 3 timers undervisning, uden at skulle holde øje med de helt små.

For at de små børn får den bedste start på skiskolen, vil vi meget gerne at forældrene hjælper med at transportere dem til/fra skiskolen.

Der vil altid være en repræsentant til stede fra klubben i børneområdet, og skulle der være et barn der savner far eller mor alt for meget, så ringer vi naturligvis efter jer (men det sker meget sjældent:-))

For børn der er øvede/erfarne/eksperter vil der udover undervisningen om formiddagen og være undervisning om eftermiddagen (2 timer).

Børnene bliver undervist af SkiSportDanmark trænere, som er en gruppe af dedikerede og dygtige træner fra flere danske skiklubber. Trænerne er specialiseret  i at give børneundervisning og dygtiggøre børnene som skiløbere.  Mange af trænerne har dyrket ski som en sport og deltaget i danske og internationale konkurrencer. Den dedikerede trænergruppe har mulighed for at følge de børn, som deltager på flere ture i løbet af en sæson. Hvis man ønsker at deltage på flere ture, kan børene med fordele købe en træningspakke, som kan anvendes på flere ture.

For at planlægge undervisningen på bedst vis, er det vigtigt at alle medlemmers ski niveau altid er opdateret på medlemsprofilen på hareski.dk, da dette ligger til grund for holdinddelingen.

Læs mere her

Tilmelding

No details found.