• Overview
  • Trip Outline

Drømmer du om at blive Professional Ski Instructor? Så kan du tage det første skridt på vejen med PSI3 kurset i uge 19!

Hvis du er uddannet Basic Ski Instructor, og du ønsker at uddanne dig til Professional Ski Instructor, kan du tage med på PSI3 kurset i uge 19. Dette kursus vil byde på egenfærdighed, skolesving, undervisning og teori på et højt og professionelt niveau.

Det er ikke et krav, at du har været på PSI1 (storslalom) eller PSI2 (offpiste og sikkerhed) inden dette kursus, hvilket vil sige, at PSI3 heller ikke er ment som det sidste trin på PSI uddannelsen. Derimod er det nødvendigt at have bestået egenfærdighed på PSI3 for at kunne påbegynde PSI2 kurset.

I forhold til en BSI uddannelse må du med en PSI i bagagen undervise på et langt højere niveau. Som færdig PSI’er har din uddannelse og undervisningserfaring på mere end 100 timer højnet dine kompetencer, så du derved kan påtage dig et større ansvar. Den største forskel fra BSI uddannelsen ligger derfor også i sværhedsgraden af uddannelsen.

Det kræves, at du har minimum 50 timers undervisningserfaring for at kunne deltage på PSI3 kurset. Du bedes sende dokumentation herfor til kontoret på mail info@dendanskeskiskole.dk, og efterfølgende kan du tilmelde dig kurset. Læs mere om krav til PSI3-kursisten HER

Pensum til kurset er hele den alpine manual, og du skal have læst den grundigt inden kursusstart. Køb manualen HER

No details found.