• Overview
  • Trip Outline

Kom med på teknikkurset i uge 19 og få en fantastisk uge på ski med massere af nye udfordringer! 

Teknikkurset er for den erfarne skiløber eller skiinstruktør, som ønsker at udvikle sit skiløb med massere af teknisk træning og nye udfordringer.

Kurset sætter fokus på at fremme det skitekniske hos den enkelte skiløber, at bidrage med en masse inspiration til fortsat at arbejde med sit skiløb – og ikke mindst at få stået en helt masse på ski. Ugen vil bl.a. byde på videoanalyse af eget skiløb med input til fremadrettede fokuspunkter samt gå i dybden med teknik, kontrol og ikke mindst tilpasning, variation og overskud i skiløbet. Desuden vil der være gæsteundervisere og diverse oplæg om fx alpin sikkerhed og -udstyrslære.

For at kunne deltage på teknikkurset skal man være i god fysisk form og med minimum 8 uger på ski kunne køre med parallelle ski på en rød piste med god hastighed, rytme og kontrol og desuden kunne komme kontrolleret ned ad en sort piste – også hvis den er iset.

Læs mere om krav til Teknikkursisten HER

Såfremt du er skiinstruktør, der primært ønsker ny inspiration til dit eget skiløb, men ikke ønsker at deltage på en Workshop, der er orienteret mod decideret videreuddannelse i rollen som aktiv skiinstruktør, er du meget velkommen til at tilmelde dig Teknikkursus. Det vil på Teknikkurserne tilstræbes at oprette hold, hvorpå alle deltagerne i forvejen er instruktører, således at der skabes et forum med fælles reference.

Frem mod kursusugen vil alle teknik-kursister modtage et spørgeskema, som vil hjælpe vores uddannere til at forhåndsinddele jer i hold. Holdene vil blive delt ud fra niveau, ambitioner og preferæncer.

No details found.