• Overview
  • Trip Outline

Du skal være medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund for at kunne deltage.

Tilmelding åben –

Sporthotel Grossglockner (Figol og Jenshof) og Hotel Alpenhof er begge all inclusive hotel i snesikkert skiområde. Prisvenlig tur – Egnet til større grupper.

Kals er en lille, højtbeliggende og snesikker by i skiområdet Grossglockner Resort Kals-Matrei med 44 km. pister. Fra hotellet er der 150 m til nærmeste stolelift, der går op til en blå piste, som forbinder hele området.

Vi bor på All-Inclusive hoteller med fuld forplejning og drikkevarer inkluderet, swimmingpool, sauna, legeområder og hyggelig afterskibar m.m. Vi har booket flere hoteller, så der er plads til alle.

Der er stor højdeforskel i området og mange røde pister, så det er et spændende område for dem, der ønsker et udfordrende terræn. Der er også blå pister i nærheden af byen, som gør området godt til den brede familie.

Ulempen: Når man er oppe i terrænet og skal tilbage til byen, skal man ned af en lang rød piste, med smalle passager, men man kan også tage liften ned.

Målgruppe Stor bred familietur med familier for skolebørn og teenagere. Egnet til større grupper.
Skitræning 3 timer i 4 dage fra 6 år, begyndere og op – Snowboard tilbydes fra 9 år, og fra letøvet og op.
Rejseperiode Ophold i 6 nætter fra lørdag den 10. feb. til fredag den 16. feb. 2024.
Ophold/transport Hotel med ALL INCLUSIVE. Bustransport inkluderet. Mulighed for transport i egen bil.

INSTRUKTION OG AKTIVITETER

Denne tur henvender sig skiløbere fra begyndere og øvet børn fra 6 år samt op til voksen eksperter.

Turen tilbyder snowboardundervisning fra letøvet, øvet til ekspert, fra 9 år og opad.

Undervisningen foregår søndag, mandag, tirsdag, og torsdag kl. 9-12. Lørdag, onsdag og fredag kan man stå på ski hele dagen med familien.

Er der interesse for telemark vil vi prøve at skaffe en instruktør til det. Noter gerne ved tilmedling. (Der skal være minimum 4 tilmeldte)
Vi vil prøve at arrangere guidet off-piste tur (mod merbetaling) 1-2 eftermiddage, hvis forholdene tillader det. Mere om dette når turen nærmer sig.

Der vil blive arrangeret afterski, samt børnearrangementer på udvalgte eftermiddage.

Læs mere og tilmeld dig her

No details found.